mangokush

ახალბედა
  • პოსტები

    14
  • რეგისტრაცია

  • ბოლო ვიზიტი

  1. გამარჯობათ კაი ხალხო დამეხმარეტ ტუ სჰეილება ნპკ 13 40 13 სჰეილება რომ მივცე მცენარეს წყალსში ხსნადია ? და რარაოდენობიტ მივცე ერთ მცენარეს
  2. ადმინ შენმაინც დაწერე პატარა კონსულტაცია
  3. ნუტრივანტზე დაწერეთ რა მებააღეებო
  4. ნუტრივანტი 0-39-26 ივარგებს ეხლა ყვავილედების გასადიდებლად??? მარტო ფოსფორი და კალიუმია
  5. raspiqrobt yvavilobashi ivargebs? an tu gamogiyenebiAt vinmes
  6. თან ის ბურთულები დზაან პატარებია წვრილებია და კარგად დახურყლი.წელს რაც გამამლებულები ვნახე უკვე ყველას ბურთულა გახსნილი ქონდა ყვავილი ქონდა წამოგებული თან დზააან მაგარი გატოტილია
  7. ფოტო არმაქვს..რო მოვახერხებ გადაგებას უეჭველი დავდებ... ბუსუსები რატო აქვს მაშინ თუ გამამლდა ? ტან გრდზელი ზუსტად V ფორმისააა
  8. გაუმარჯოს ტუსჰეგილიატ ამიხსნატ ერტი პატარა დზირი მაქვს და აქვს V პორმის ბუსუსები დზაან გატოტილია ტოტის ტავებსჰიც კარგი გრდზელი ბუსუსები აქვს მაგრამ აქვს კიდე პატარა ბურთულები ვერგამიგია დედალია და კაკლის ბუდეებია თუ გამამლდა??? თუ შეგილიატ რო ამიხსნათ
  9. ბიჩებო დგეს ვიყიდე ნპკ 16-16-16 არის ვარდისფერი გრანულები როგორ მივაწოდო მცენარეს,?
  10. ქოთანში კი ამოვა მარა როო დავეხმარო უფრო რა გაგვივება
  11. ძლივს დავითრიე ერთიცალი ავტო ყვავილებადის კაკალი როოგორ მირჩევთ ჩითილის გამოყვანას დზაან წვრილი კაკალია სამთვიანია ბამბით სალფეტქით თუ ეგრევე დავთესოო
  12. ხალვა გამოდის მაგარი გემრიელი საჩმელია გირს გასინჯვა საზაფხულო დესერტია მანაგუისგანაც მაგრად განსხვავდება სუოაქვს არ ჩერდება და დოლგია ❤️
  13. ტრუხას რო აკეთებ უნდა 45 წუთი ხალვა,მოსაწევისგან რო აკეთებ 5 წუთიც საკმარისია.ერთი კოვზი ან ორი კოვზი გაჩნია რა ბალახს
  14. ტრუხაასგანაც კეთდება თყ ნედლია ბალახი კარგად უნდა გააშრო სასურველი და კარგია გამშრალი ბალახი კიდე დაფქვა ყავის საფქვავში ან ბლენდერში,ტაფაა გაახურო მთავარია ზეთი დაასხა ზუსტად არც ბევრი ვარგა და არ ცოტა რო ჩაყრი ტაფაში დაპილცავებულს ზეთი უნდა დაასხა როო კარგად დაინამოს არუნდა დაფარო ზეთით და დაახლოებით 45 წუთი დზალიან დაბალ გაზეე ხალოო სუ უნდა ურიო გადმოდგმისას შაქარი მოაყარო გააციო და გაფრინდე ჩამიდან ერთსაათში შესაძლოა ორი დგითაც