ჯაფარიძის კუბდარი VS მაწაკას ბორში


mawaka

Recommended Posts

ცხიმი იმდენი ქონდა რო პიზდეც ქარვისფერი იყო სულ ზედაპირი ნეტავ რატო არ გადავუღე. :-)

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites
  • პასუხებით 29
  • შექმნილია
  • ბოლო პასუხი

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

მოგესალმებით მეგობრებო მოდერატორის პოზიციიდან ვალდებულად ვგრძნობ თავს რომ რაღაც რაღაც სიახლეები შემოგთავაზოთ   დიდი არაფერი მაგრამ დღეს გადავწყვიტე გამეკეთებინა ბორში კანაფით.  ინგრედიენტები გეცოდინებ

mawaka როცა საკვებით იღებ თუ არ მეშლება tetrahydrocannabinol Δ9 (დელტა-9 ტეტრაჰიდროკანაბინოლი) ის მაგივრად tetrahydrocannabinol Δ11 -ის სახით მიეწოდება ორგანიზმს, ეფექტი მოაქვს 1-2 საათის მერე და ხან

პირდაპირ ჩაყრილმა რატო ჯერ იდუღებდა, მოიხარშებოდა და თან ცხიმიც ექნებოდა

სულ ბოსტნეულით გაუკეთებია და მაგიტომ ვამბობ, ცხიმი რაუნდა ქონოდა ბოსტნეულს ისეთი რომ გამოეყო ბოლომდე ტიეიჩსი.

 

ისე ზეთში რომ ჩახარშო ყვავილედები, მერე კარტოფილ ფრი მოხარშო ამ ზეთში არ გამოვა კაი რამე?

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

მაგრად გამიკვირდა მასე პირდაპირ ჩაყრილმა რომ ეფექტი მოახდინა

მოსინჯე და მერე აღარ გაგიკვირდება დამიჯერე :-)))

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ცხიმი იმდენი ქონდა რო პიზდეც ქარვისფერი იყო სულ ზედაპირი ნეტავ რატო არ გადავუღე. :-)

და მაგდენი ცხიმი საიდან გამოიყო, ბოსტნეულიდან თუ მასეთი პატარა ყვავილედებიდან

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ვერაფერს ვიტყვი უბრალოდ გავაკეთე კარგად ვხარშე და ნამეტანი კარგი გამოვიდა

 

და მაგდენი ცხიმი საიდან გამოიყო, ბოსტნეულიდან თუ მასეთი პატარა ყვავილედებიდან

ვერ გეტყვი. თუ გიყურებიათ ფხალის გაკეთება აი იმინა იმის სუნი ქონდა მთელი პროცესი.

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

mawaka
როცა საკვებით იღებ თუ არ მეშლება tetrahydrocannabinol Δ9 (დელტა-9 ტეტრაჰიდროკანაბინოლი) ის მაგივრად tetrahydrocannabinol Δ11 -ის სახით მიეწოდება ორგანიზმს, ეფექტი მოაქვს 1-2 საათის მერე და ხანგრძლივიც იქნება რადგან მარტო "ბოლით" არ მიწოდებია ორგანიზმს და სხვა ორგანოებიც ერთვება სხეულის გაწმენდაში

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites
  • 2 წლის შემდეგ...

ეს რა ვიპოვეე :დ  ცოტა რამე მარტივი ვარიანტი არ იცით?   

 

მოკლედ დუღილის ხანგრძლივობაზეა დამოკიდებული?  და ცხიმი აუცილებელია ხო?

 

კულინარია ჩემი ძლიერი მხარე არაა ნამდვილად და რამე ჩაის ან ნაყენის ვარიანტი რომ გავაკეთო თქო ვფიქრობ :დ

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

 

 


2 საათში ისევ ის გაჭირვებული ქეში იქნება

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

შემოუერთდით საუბარს

თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

სტუმარი
ამ თემაში დაპოსტვა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   შენი წინა კონტენტი აღდგენილია.   გაასუფთავე რედაქტორი

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...