მოსაწევის შენახვა


bubamara

Recommended Posts

კარგად გააშრე თავისით აცადე გაშრობა 3 კვირამდე მერე აიღე და წიგნის ფურცლებშI გაახვიე ოღონდ თუთუნი შეურიე ცოტა, მერე ეგ პაკეტები ფურცელშI გახვეული კიდე ფოლგაში გადაახვიე და მშრალ ადგილას შეინახე 1 წელი ატვეჩაი ვარ მინიმუმ ;)

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites
  • 1 თვის შემდეგ...
  • პასუხებით 98
  • შექმნილია
  • ბოლო პასუხი

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ფულს და მოსაწევს ვერასდროს ვინახავ :)))))))))))))))))

მარტო ხომ არ დამარხავ ძმაა,გვითხარი ბიჭებს ჭიქა მაინც წავუქციოთ.

კარგად გააშრე თავისით აცადე გაშრობა 3 კვირამდე მერე აიღე და წიგნის ფურცლებშI გაახვიე ოღონდ თუთუნი შეურიე ცოტა, მერე ეგ პაკეტები ფურცელშI გახვეული კიდე ფოლგაში გადაახვიე და მშრალ ადგილას შეინახე 1 წელი

ბოთლით ან სხვა პლასმასის ჭურჭლით მოწევა შეილება და კალკა უსაფრთხოა რამეს ხიარ ავიკიდებ?

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ბოთლით ან სხვა პლასმასის ჭურჭლით მოწევა შეილება და კალკა უსაფრთხოა რამეს ხიარ ავიკიდებ?

 

ყველაზე ცუდი გზაა პლასმასის ბოთლით და კალკით მოწევა

 

კიბოს რისკი იზრდება 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ragnar

 

იაფი და კარგი შეუთავსებელია როგორც წესი. მე მაგალითად კარგა ხანია ჯოინტებზე ვარ გადასული და სხვა რამისკენ გახედვაც არ მინდა.

შენახვას რაც შეეხება: რამდენიმე შპრიცი მქონდა წელს. ნაწილი ზომაზე მეტად გამიშრა და ისე ჩავტენე და ბევრი არაფერი სხვაობა არ ყოფილა გემოს პონტში. აი ნაწილი კი ზომიერად გავაშრე და ისე ჩავტენე და გემო შესამჩბევად გაუმჯობესდა. შენახვით ალბათ წლები შეინახება შპრიცებში და მერე მაცივარში ან სადმე გრილ და ბნელ ადგილზე.

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

30 ლარი ღირს შუშის საკაიფო მოსაწევები რას იკლავთ თავს ლესელიძეზე ჩვენმა ძმამ დადო ფოტო მაღაზიის ვიყავი და დამევასა რაღაცეები 

 

http://s020.radikal.ru/i722/1703/c6/a0045282f4ec.jpg

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ragnar

 

იაფი და კარგი შეუთავსებელია როგორც წესი. მე მაგალითად კარგა ხანია ჯოინტებზე ვარ გადასული და სხვა რამისკენ გახედვაც არ მინდა.

შენახვას რაც შეეხება: რამდენიმე შპრიცი მქონდა წელს. ნაწილი ზომაზე მეტად გამიშრა და ისე ჩავტენე და ბევრი არაფერი სხვაობა არ ყოფილა გემოს პონტში. აი ნაწილი კი ზომიერად გავაშრე და ისე ჩავტენე და გემო შესამჩბევად გაუმჯობესდა. შენახვით ალბათ წლები შეინახება შპრიცებში და მერე მაცივარში ან სადმე გრილ და ბნელ ადგილზე.

მაცივარი THC კლავს. ბევრი გადაცემაა youtube-ზე

რითი მოწევას მირჩევთ ისეთი რამე რო ან გავაკეთო ან იაფად იშოვებოდეს

ჯოინთით და თან უთუთუნოდ.

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

რავიცი ძმა, რუსულ ფორუმებსაც ვკითხულობ და რუსები ეგრე (შპრიცებში) მკურნალობენ და ინახავენ, საკმაოდ გავრცელებული მეთოდია. Thc- ს კიდე მე პირიქით ვიცი რო სიცხე კლავს და სინათლე.

ანუ მუღამი რა არის დავწერ ბარემ ვინმე მაინც მკითხავს ალბათ. აღების შემდეგ აშრობ ზომიერად ეს მნიშვნელოვანია, იმიტომ რომ ნედლი დაობდება და ძაან მშრალი თუ იქნა მკურნალობის პროცესი ნელა წავა ან შეჩერდება. აშრობ აუცილებლად სიბნელეში ნუ როგორც წესი და რიგია ( რაც ნელა გაშრება მით უკეთესი). ზომიერად რომ გაშრება ათავსებ თავდახურულ შუშის ქილაში, ელოდები ერთი დღე- ღამე და თუ ყვავილი გარედან დასველდა (შიგნიდან შეიძლება გამოიტანოს ტენი) სადმე გაშლი და კიდევ გააშრობ თუ არ დასველდა ე.ი უკვე შეგიძლია ჩატენო შპრიცში. 20 გრამიანი შპრიცი საკაიფო ზომაა, ჩადის 10 გრამი დაუფქვავი. ჩატენი, თავისივე დგუშით ჩაპრესავ კარგად და ნემსის მხარესაც მოუწვავ. ანუ შპრიცში ჰაერი ვეღარ შევა. ასე ინახავ მაცივარში დაბლა თაროზე ( მე ბოსტნეულის განყოფილებაში მეყარა) და ამ დროს მიდის შიგნით ე.წ მკურნალობის პროცესი, რომელიც 3 თვე და მეტი გრძელდება. ჩემს შემთხვევაში როგორც უკვე დავწერე ძაან რომელიც გამიშრა იგივე მყრალი იყო 4 თვის მერეც და ზომიერად რომელიც იყო შპრიცს რო თავს მოხდიდი ისეთ კარგ სუნს უშვებდა ჭამა მოგინდებოდა და მოსაწევადაც რბილი იყო. 5-6 თვეში გადაიტან საყინულეში და ყველა პროცესი წყდება და თუ გინდა წლები შეინახე ძალა არ მოაკლდება.

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

რავიცი ძმა, რუსულ ფორუმებსაც ვკითხულობ და რუსები ეგრე (შპრიცებში) მკურნალობენ და ინახავენ, საკმაოდ გავრცელებული მეთოდია. Thc- ს კიდე მე პირიქით ვიცი რო სიცხე კლავს და სინათლე.

ანუ მუღამი რა არის დავწერ ბარემ ვინმე მაინც მკითხავს ალბათ. აღების შემდეგ აშრობ ზომიერად ეს მნიშვნელოვანია, იმიტომ რომ ნედლი დაობდება და ძაან მშრალი თუ იქნა მკურნალობის პროცესი ნელა წავა ან შეჩერდება. აშრობ აუცილებლად სიბნელეში ნუ როგორც წესი და რიგია ( რაც ნელა გაშრება მით უკეთესი). ზომიერად რომ გაშრება ათავსებ თავდახურულ შუშის ქილაში, ელოდები ერთი დღე- ღამე და თუ ყვავილი გარედან დასველდა (შიგნიდან შეიძლება გამოიტანოს ტენი) სადმე გაშლი და კიდევ გააშრობ თუ არ დასველდა ე.ი უკვე შეგიძლია ჩატენო შპრიცში. 20 გრამიანი შპრიცი საკაიფო ზომაა, ჩადის 10 გრამი დაუფქვავი. ჩატენი, თავისივე დგუშით ჩაპრესავ კარგად და ნემსის მხარესაც მოუწვავ. ანუ შპრიცში ჰაერი ვეღარ შევა. ასე ინახავ მაცივარში დაბლა თაროზე ( მე ბოსტნეულის განყოფილებაში მეყარა) და ამ დროს მიდის შიგნით ე.წ მკურნალობის პროცესი, რომელიც 3 თვე და მეტი გრძელდება. ჩემს შემთხვევაში როგორც უკვე დავწერე ძაან რომელიც გამიშრა იგივე მყრალი იყო 4 თვის მერეც და ზომიერად რომელიც იყო შპრიცს რო თავს მოხდიდი ისეთ კარგ სუნს უშვებდა ჭამა მოგინდებოდა და მოსაწევადაც რბილი იყო. 5-6 თვეში გადაიტან საყინულეში და ყველა პროცესი წყდება და თუ გინდა წლები შეინახე ძალა არ მოაკლდება.

პრაფესორი ხარ რა :)

 

რუსული ფორუმბიდა მიღებული ცოდნა გაოუშვი ხოლმე აქ

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

IMG_20161017_013327.jpgscreenshot windows

 

ეჰ, რა დრო იყო მაცივარში რო ესენი მეგულებოდა :)

 

EMIXAM

 

ვეცდები შეძლებისდაგვარად. ისე სიმინდში მაინც სხვა დონეა

რედაქტირებულია Fisher-ს მიერ

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

შემოუერთდით საუბარს

თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

სტუმარი
ამ თემაში დაპოსტვა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   შენი წინა კონტენტი აღდგენილია.   გაასუფთავე რედაქტორი

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...