წუნწუხი-ჟიჟა


Recommended Posts

ბიჯებო ასეთი თემა მემგონი არ არის და მე გადავწყვიტე რომ წერლს გამეზარდა პლანი ბუნებრივ სასუქზე და არა ქიმიურზე და გადავწყვიტე გამეკეთებია წუნწუხი იგივე ჟიჟა დაახლოებით 20-25 ლიტრიან ბალონში მაქვს ჩაყრილი ქათმის სკინტო და თხის ნაკელი ბევრია ქათმის 3 დგეა ჩაყრილი მაქვს და ჯერ არ ადუღებულა და რა მაინტერესებს რამდენი რამდენზე გავხსნა?

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites
  • პასუხებით 32
  • შექმნილია
  • ბოლო პასუხი

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ბიჯებო ასეთი თემა მემგონი არ არის და მე გადავწყვიტე რომ წერლს გამეზარდა პლანი ბუნებრივ სასუქზე და არა ქიმიურზე და გადავწყვიტე გამეკეთებია წუნწუხი იგივე ჟიჟა დაახლოებით 20-25 ლიტრიან ბალონში მაქვს ჩაყრ

წუნწუხი და ჟიჟა სულ სხვადასხვა რამეა. წუნწუხი, მზადდება საქონლის შარდისგან და ჟიჟა საქონლის ნაკელისგან. შესაბამისად წუნწუხს ვეგეტაციის დროს მოიხმარდნენ!  ჟიჟას ყვავილობის დროს. დოზირება 1/4 პროპორ

წუნწუხი და ჟიჟა სულ სხვადასხვა რამეა. წუნწუხი, მზადდება საქონლის შარდისგან და ჟიჟა საქონლის ნაკელისგან.
შესაბამისად წუნწუხს ვეგეტაციის დროს მოიხმარდნენ! 
ჟიჟას ყვავილობის დროს.

დოზირება 1/4 პროპორციულად. მაგალითად თუ ასხავ 1 ლიტრა წყალს, გაურიე 250 მლ "წუნწუხი"...

  •                                         To make marijuana against the law is like saying God made a big mistake.

 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

აბა ქათმისას რაღას ეძახიან? ეს რომ არ გეცოდინება ადამიანს ჩემ თავს ვგულისხმობ :)) 

რედაქტირებულია mawaka-ს მიერ

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

წუნწუხი და ჟიჟა სულ სხვადასხვა რამეა. წუნწუხი, მზადდება საქონლის შარდისგან და ჟიჟა საქონლის ნაკელისგან.

შესაბამისად წუნწუხს ვეგეტაციის დროს მოიხმარდნენ! 

ჟიჟას ყვავილობის დროს.

 

დოზირება 1/4 პროპორციულად. მაგალითად თუ ასხავ 1 ლიტრა წყალს, გაურიე 250 მლ "წუნწუხი"...

სოფელში გაზრდილი ბიჯი ვარ და მე ეგრე ვიცოდი რომ ერტიდაიგივე იყო ანუ მაშინ ჟიჟა მაქ ჩაყრილი და ქათმის ხო ძლიერია 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

mawaka
ქათმისაა ჟიჟა


წუნწრუხია გადამწვარი ნაკელიდან გაკეთებული,ჟიჟა ქათმის სკლინტიდან.

1 ყვავილედი 9 ძმამ გაიყო

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ზაზა
ჟიჟა ნებისმიერი ნაკელისგან გაკეთდება უბრალოდ გაზავება უნდა სხვანაირი 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

rudeboy

მე მაქვს პოსტი სადაც წერია ორგანული ნაკელებით და ჟიჟათი მოვლა და დოზირებები.

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

rudeboy

მე მაქვს პოსტი სადაც წერია ორგანული ნაკელებით და ჟიჟათი მოვლა და დოზირებები.

პოსტია თუ თემა ლადუჩ ძმა? 

ანუ რომ დავძებნოს პონტში თემებში მოვძებნო შენთან? 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

პოსტია თუ თემა ლადუჩ ძმა? 

ანუ რომ დავძებნოს პონტში თემებში მოვძებნო შენთან? 

ეს პოსტია მაწაკ ლადუჩაsi :)

მოკლე იღებ ახალ ნაკელს წინა დღის ნაკელი ჩავთვალოთ, ეგ ძროხა დღეში 9 ჯერ ჯვავს )))))) ასე რომ ახალი ნაკელი შოვნა არ გაგიჭირდება, აიღებ ამ ახალ ნაკელს ერთ კილოს და დაასხავ ერთ ლიტრ წყალს, ამ ნაზავს გაყობ ორად და ნახევარს გახსნი 10 ლიტრში ანუ გამოდის მაგ გაზავებულიდან 20 ლიტრი. ამ დოზირებულს აძლევ ვეგეტაციიდან ერთ თვეში შემდეგ მეორე თვეს მერე ყვავილოვის დასაწყისში და ყვავილობისას ორჯერ უნდა მთლიან ფაზაში, ანუ ამ სასუქს იყენებ მთლიან სეზონში რამოდენიმეჯერ, ამის შუალედებში გამოიყენე რამე ორგანიკა ან რამე უბრალო სასუქი, იმდენად ძლიერია რომ სისტემატიურად მიცემა არ შეიძლება, თვეში ერთხელ კი სასწაულ შედეგს მოგცემს, ანუ ეს ნაზავი არის მაღალი დოზის აზოტი და ფოსფორი, მაგრამ ორგანული და ჯანსაღია. ქათმის სკლინტიც იგივე ყველაფერი ოღონდ 10 ის მაგივრად 15 ლიტრში აზავებ

რედაქტირებულია rudeboy-ს მიერ

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

შემოუერთდით საუბარს

თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

სტუმარი
ამ თემაში დაპოსტვა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   შენი წინა კონტენტი აღდგენილია.   გაასუფთავე რედაქტორი

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...