mawaka 1.286 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 12, 2017 2-3 თვე არ მოწიოთ რო მოჭრით EMIXAM and Fsociety 2 ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
KobeBryant 16 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 12, 2017 (რედაქტირებული) mawakaესეთ რჩევებზე მაგრა მეცინება ხოლმე. :) ხო კი.კაია თავისით გამშრალი.მარა სად ვცხვორობთ გაიხსენე. შენ ალბათ გაქვს საშუალება რო ძირს რო აიღებ ძველი გამშრალი გაქვს სამი თვის წინანდელს ეწევი,და ხალხი მთელი სეზონი ელოდება ჯერ დამწიფებას და მერე კიდე სამი თვე რო ელოდო გაგიჟდები. პ.ს ეხლა ჩემი ხერხი სწრაფად გაშრობის. ჩამოკიდებ ტოტებს,რომლებიც მალევე გინდა მოსაწევად მოსინჯავ ხელით რო გადატყდება ტოტი (3-5 დღე) მერე ფენით ან ფოლგაში გახვეული აშრობ ოღონდ მაღალ ტემპერატურაზე არა და ბოლოს დაჭრი,ჩემი დაკვირვებით ყველაზე მეტად ძალას კარგავს მაშინ როცა სველ ყვავილედას ჭრი. დანარჩენებს ტოვებ ჩამოკიდებულს თავისით გაშრეს. რედაქტირებულია ოქტომბერი 12, 2017 KobeBryant-ს მიერ kirkkkki 1 ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
trulovi 21 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 12, 2017 მიკროტალღური გამომიცდია და კანფეტია მარა ტავისით გამშრალს არაფერი ჯობია პროსტა2 და 3 კვირავერ გავაშრობ მოსაწევს თუ ბევრი არ მაქვს და დროთა განმავლობაშიარ გაშრა ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
cbd 17 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 12, 2017 ჩირის აპარატები როა, მაგაში თუ გიცდიათ ვინმეს? ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
ryuk 226 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 13, 2017 ჩირის აპარატები როა, მაგაში თუ გიცდიათ ვინმეს? არა მარა კაი უნდა იყოს ეგ ნელა გამოაშრობს და სრულყოფილად ალბათ. ბუნებრივს ვერ აჯობებს მაგრამ ყვეაზე ეფექტური ეგრე გაშრობა იქნება ჩემი აზრით ციტატა შენმა მოგებულმა ბრძოლებმა შთამაგონა - მაგრამ არა მატერიალურ პლანზე მოგებულმა ბრძოლებმა, არამედ მათ, რომელიც მოგებულ იქნა შენს შუბლს უკან ... ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
tarantinho 70 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ოქტომბერი 13, 2017 აქ მასწავლა ვიღაცამ და იმის მერე მაგ ხერხით ვაშრობ, ქვაბში ვასხამ წყალს და ზემოდან თეფშს ვადებ წყალი რო ადუღდება ვთიშავ გაზს და იმ წყლის ორთქლზე ვაშრობ. ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
MSVELA 4 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ნოემბერი 26, 2017 ფენით გააშრე ხოლმე... სწრაფად შრება და დიდ ძალასაც არკარგავს იქნებ ამისხნა ზუსტად ფენი პირდაპირ მივუშვა თუ როგორ იძახი? ტაფაზე გამშრალს ხო ყველა პონტში აჯობებს მაინტერესებს ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Herbsman 54 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ნოემბერი 26, 2017 (რედაქტირებული) იქნებ ამისხნა ზუსტად ფენი პირდაპირ მივუშვა თუ როგორ იძახი? ტაფაზე გამშრალს ხო ყველა პონტში აჯობებს მაინტერესებს მოკლედ გეტყვი მე როგორ ვაკეთებ. ავიღებ მოსაწევს, ვყრი ალუმინის ფოლგაზე . შემდეგ ფენს ჩავრთავ ნელ ბრუნზე, შორს დავუდებ ამ ფოლგას და ასე ნახევარსაათში ხმება. რედაქტირებულია ნოემბერი 26, 2017 Herbsman-ს მიერ ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
MSVELA 4 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ნოემბერი 26, 2017 ფოლგაში ახვევ და ისე დებ როგორც გავიგე და ჭრი ფოლგაში გახვევამდე თუ მთლიანად აშრობ ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Herbsman 54 დარეპორტება პოსტის თარიღი: ნოემბერი 26, 2017 ფოლგაში ახვევ და ისე დებ როგორც გავიგე და ჭრი ფოლგაში გახვევამდე თუ მთლიანად აშრობ გამშრალის დაჭრა ჯობია. დაუჭრელი უბრალოდ დადევი და მიუშვირე ფენი . და თუ დაჭრილია გაახვიე ფოლგაში რო არ დაგიბნიოს ფენმა და ისე გააშრე... ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
შემოუერთდით საუბარს
თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.