კაშა


konoplya

Recommended Posts

ტრუხაასგანაც კეთდება თყ ნედლია ბალახი კარგად უნდა გააშრო სასურველი და კარგია გამშრალი ბალახი კიდე დაფქვა ყავის საფქვავში ან ბლენდერში,ტაფაა გაახურო მთავარია ზეთი დაასხა ზუსტად არც ბევრი ვარგა და არ ცოტა რო ჩაყრი ტაფაში დაპილცავებულს ზეთი უნდა დაასხა როო კარგად დაინამოს არუნდა დაფარო ზეთით და დაახლოებით 45 წუთი დზალიან დაბალ გაზეე ხალოო სუ უნდა ურიო გადმოდგმისას შაქარი მოაყარო გააციო და გაფრინდე ჩამიდან ერთსაათში შესაძლოა ორი დგითაც

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

გამომშრალი დაპილცავებულიი პლანი უნდა ჩაიყაროს ტაფაში და მერე დაინამოს ზეთით ხო? და რა დოზა უნდა მიიღოს 1 მა კაცმა ? :D

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

konoplya
ცოტა
ძალიან ცოტა

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ტრუხას რო აკეთებ უნდა 45 წუთი ხალვა,მოსაწევისგან რო აკეთებ 5 წუთიც საკმარისია.ერთი კოვზი ან ორი კოვზი გაჩნია რა ბალახს

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

რა გემო ექნება...

 

რატო გევასებათ ასეთი რამეები სულ მიკვირს 

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

ხალვა გამოდის მაგარი გემრიელი საჩმელია გირს გასინჯვა საზაფხულო დესერტია მანაგუისგანაც მაგრად განსხვავდება სუოაქვს არ ჩერდება და დოლგია ❤️

ამ პოსტის გაზიარება


Link to post
Share on other sites

შემოუერთდით საუბარს

თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

სტუმარი
ამ თემაში დაპოსტვა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   შენი წინა კონტენტი აღდგენილია.   გაასუფთავე რედაქტორი

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...