konoplya 188 დარეპორტება თემის თარიღი: თებერვალი 29, 2016 კაშა ახსენეს და ბარემ დაწერეთ ტრუხასგან თუ კეთდება და როგორ კეთდება? ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
mangokush 0 დარეპორტება პოსტის თარიღი: თებერვალი 29, 2016 ტრუხაასგანაც კეთდება თყ ნედლია ბალახი კარგად უნდა გააშრო სასურველი და კარგია გამშრალი ბალახი კიდე დაფქვა ყავის საფქვავში ან ბლენდერში,ტაფაა გაახურო მთავარია ზეთი დაასხა ზუსტად არც ბევრი ვარგა და არ ცოტა რო ჩაყრი ტაფაში დაპილცავებულს ზეთი უნდა დაასხა როო კარგად დაინამოს არუნდა დაფარო ზეთით და დაახლოებით 45 წუთი დზალიან დაბალ გაზეე ხალოო სუ უნდა ურიო გადმოდგმისას შაქარი მოაყარო გააციო და გაფრინდე ჩამიდან ერთსაათში შესაძლოა ორი დგითაც ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
konoplya 188 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 1, 2016 გამომშრალი დაპილცავებულიი პლანი უნდა ჩაიყაროს ტაფაში და მერე დაინამოს ზეთით ხო? და რა დოზა უნდა მიიღოს 1 მა კაცმა ? :D ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Trance 201 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 1, 2016 konoplya ცოტა ძალიან ცოტა ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
konoplya 188 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 1, 2016 როგორი ცოტა 1 კოვზი? :D და კიდევ 45 წუთი უნდა კეთებას თუ 15 -20? ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
mangokush 0 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 2, 2016 ტრუხას რო აკეთებ უნდა 45 წუთი ხალვა,მოსაწევისგან რო აკეთებ 5 წუთიც საკმარისია.ერთი კოვზი ან ორი კოვზი გაჩნია რა ბალახს ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
nothigh 2.534 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 2, 2016 რა გემო ექნება... რატო გევასებათ ასეთი რამეები სულ მიკვირს ციტატა რაც ნაკლებს მოწევ, მით უკეთესი. თესლის სწორი გაღვივება 50 ვატიანი ბიუჯეტური რეპორტი ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Northern 3 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 2, 2016 გემო აქვს შაქრიანი და ზეთიანი პლანის ))) ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
konoplya 188 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 2, 2016 კაი რამე იქნება . მანაგუას ჯობია ნეტა? :D ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
mangokush 0 დარეპორტება პოსტის თარიღი: მარტი 2, 2016 ხალვა გამოდის მაგარი გემრიელი საჩმელია გირს გასინჯვა საზაფხულო დესერტია მანაგუისგანაც მაგრად განსხვავდება სუოაქვს არ ჩერდება და დოლგია ❤️ ციტატა ამ პოსტის გაზიარება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
შემოუერთდით საუბარს
თქვენ შეგიძლიათ ჯერ დაპოსტოთ და მოგვიანებით დარეგისტრირდეთ. თუ უკვე გაქვთ ანგარიში, დააკლიკეთ შესვლას რომ დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.